Geçtiğimiz günlerde Galaxy S10 ailesi için yayınlanan kararlı sürüm bugün itibarı ile Note serisi için indirmeye sunuldu. Samsung, amiral gemisi modellerini 2020 yılı öncesinde kararlı sürüme geçirmeyi planlıyor. Bu sebepten dolayı güncellemeleri farklı ülkelerde test edebilir.

Note ve S serilerinin uzun süredir kararlı sürüme geçememesi birçok kullanıcı tarafından tepkiyle karşılanıyordu. Hatalar ile karşılaşan kullanıcılar yeni sürümün gelmesini merakla bekledi.

One UI 2.0 kararlı sürümü şimdilik sadece Almanya ’da indirilebiliyor. Ayrıca bu güncelleme beta test grubu ile sınırlandırılmış durumda. Aralık ayındaki güvenlik güncellemesi ile birlikte gelen Android 10 kararlı sürümü 144,2MB boyutunda. Sürüm kodu N975F *** 1BSL7 olarak belirlenmiş.

Beta aşamasındayken kullanıcılar Google Pay konusunda sıkıntı yaşıyordu. One UI 2.0 kararlı sürümü ile birlikte bazı kullanıcılar Google Pay ile ilgili sorunun devam ettiğini belirtti. Şirket tarafından konu ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.

Güncelleme dosyası farklı kaynaklar üzerinden de indirilebilir, ancak güvenlik riski taşıyacağı için bu tarz işlemlerin yapılmasını tavsiye etmiyoruz.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur