Tahmin edebileceğiniz gibi standart modele kıyasla biraz daha yüksek bir fiyata sahip. Note serisinin vazgeçilmezi olan S-Pen kırmızı ışın kılıcı gibi görünürken, cihazın arkasında First Order amblemi yer alıyor. Siyah ve kırmızı renklerin hakim olduğu cihazın arka kamera çerçevesi ve fiziksel tuşları da kırmızı renkte.

Yazılımsal tarafta: Star Wars teması ile gelen telefon seriye özel animasyonlara, duvar kağıtlarına, simgelere ve seslere ev sahipliği yapıyor. Bunun yanı sıra standart modele kıyasla çok daha zengin ve özel bir kutu ile geliyor.

Galaxy S11 ’in ekranı için bir iyi bir kötü haber

Samsung'un amiral gemilerinde yaptığı tasarımsal iyileştirmeler, Şubat ayında tanıtılması beklenen Galaxy S11'den beklentileri artırdı. Galaxy S11 ekranı için bir iyi, bir kötü haber geldi.

ABD ’de 1299 dolar fiyat etiketi ile satışa sunulacak olan bu telefonun, Türkiye ’de de kullanıcılarla buluşacağı açıklandı. Star Wars özel modelinin satışa sunulacağı diğer ülkeler ise şu şekilde: Avustralya, Danimarka, Finlandiya, Fransa, Almanya, Hong Kong, Kore, Norveç, Rusya, İspanya, İsveç, BAE ve İngiltere.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur