One UI 2.5 güncellemesi ile birlikte gelmesi beklenen özelliklerden birisi de daha iyi bir kamera uygulaması. One UI 2.1 ile birlikte gelen kamera yazılımı kullanıcılar göre beğeniyle karşılandı. Fakat yeni sürüm ile birlikte, ön ve arkadaki kamera arasında geçiş yaparken kullanıcı tercihlerinin hatırlanması bekleniyor. Böylece kullanıcılar, sürekli geniş açı ve olağan kamera aralarında geçiş yapmak zorunda kalmayacak. Ayrıca kullanıcı Pro kamera modunu seçtiğinde, duruma kadar lensler arasında geçiş yapma özelliğinin de gelmesi bekleniyor.

Yeni güncelleme ile birlikte, yüz tanınma sisteminin geliştirilmesi bekleniyor. Dünyanın yaşadığı şart göz önüne alındığında, kullanıcıları maske takarken deha tanıyabilecek bir yüz tanıma sistemi gelebilir. Uzun vadede pek yardımcı bir sistem olmasa da, Dünya genelinde virüs atlatılana kadar epey işe yarayacaktır. Alarm uygulamasında da geliştirmelerin olması bekleniyor. Alarm kurduğunuz saatten erken uyanıp telefonu elinize alırsanız, telefonun bunu algılayıp alarmı otomatik olarak kapatması bekleniyor.

One UI 2.5 güncellemesi ile birlikte, duvar kağıdı parlaklığının ayarlanması bekleniyor. Gece modu oldukça işlevsel olsa da, duvar kağıdı parlaklığını düzenlemek bir takım durumlarda ayrıcalıklı olacaktır. Hem, One UI 2.5 ile birlikte daha az hazırlanmış uygulamanın gelmesi bekleniyor. TouchWiz arayüzünden daha sonra, sistem ile birlikte gelen hazırlanmış uygulamalarda büyük iyileştirmeler yapılmıştı. Ancak hala, bazı düşüncesiz uygulamalar mevcut.

 

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur