OnePlus 7T özellikleri ve fiyatı ile herkesin merak ettiği bir telefon olmuştu. Sizlerin de bizlere sık sık sorduğu ve ilgi gösterdiği telefonu kutusundan çıkartıyor ve ilk fikirlerimizi sizler ile paylaşıyoruz. Dilerseniz sözü çok fazla uzatmayalım ve sizleri  kutu açılış videosu ile baş başa bırakalım

OnePlus 7T özellikleri

OnePlus 7T özellikleri ve tasarımı uzun bir süre konuşulacak gibi duruyor.  Ekran tarafında OnePlus 7T ’nin 6.55 inç büyüklüğündeki ekranı Full HD+ çözünürlük sunuyor. 90 Hz yenileme hızına sahip olan ve HDR10+ gibi güncel teknolojileri destekleyen ekran bir parmak izi okuyucuyu bünyesinde barındırıyor. Telefona ilk olarak baktığımızda ise karşımıza damla çentik tasarımı çıkıyor. Bu tasarım sayesinde kullanıcılara yüzde 86.5 gibi bir ekran kasa oranı sunulabiliyor.

8 GB RAM ’in yer aldığı telefon, gücünü Qualcomm ’un Snapdragon 855 Plus işlemcisinden güç alıyor. 7 nm fabrikasyon süreci ile üretilen Snapdragon 855 Plus, 2.96 GHz hızında çalışan sekiz çekirdekli bir işlemci. Kryo 485 çekirdeklerine ve Adreno 640 grafik birimine ev sahipliği yapan işlemci, X50 modemi bünyesinde barındırıyor.

Kamera tarafında da iddialı olan telefonun arka tarafında 48 Megapiksel çözünürlüğünde f/1.6 diyaframa sahip ana kamera yer alıyor. Bu kameraya 12 Megapiksel çözünürlüğünde f/2.2 telefoto ve 16 Megapiksel çözünürlüğünde f/2.2 ultra geniş açılı kamera eşlik ediyor.  128 GB ve 256 GB olmak üzere iki farklı depolama seçeneği sunan telefon, 3800 mAh kapasiteli bataryadan besleniyor. Kısaca özetlemek gerekirse burada da kullanıcılar istediklere özelliklere kavuşuyor.

Merakla beklenen telefon ile ilgili ilk fikirlerimizi kutu açılış videomuzda belirttik. Peki bu telefon hakkında sizin fikirleriniz neler? Lütfen yorumlarda bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur