OnePlus 8 fotoğrafları ile birlikte telefonun tasarımıyla ilgili önemli detaylar da ortaya çıkmış oldu. Nisan 2020 ’de tanıtılması beklenen telefonun 48 Megapiksellik bir ana kameraya sahip olacağı söyleniyor. Telefonu gücünü ise Snapdragon 855 Plus ’tan alacak.

Fotoğraflara baktığımızda, telefonun arkasında belli belirsiz bir 5G yazısı olduğunu görüyoruz. Mor renk ile karşımıza çıkan telefonun kamera kurulumu OnePlus 7 ya da OnePlus 7 Pro modeline benzediği görülüyor. Ancak, bu telefonda ek bir sensör de göze çarpıyor.

Öne baktığımızda ise sağ üstte delikli kamera tasarımını görüyoruz. Ek olarak, kavisli cam tasarımı da diğer OnePlus modelleri ile benzerlik gösteriyor.

Başta da söylediğimiz gibi telefon nisan ayında tanıtılacak. Şimdiden fotoğraflarının ortaya çıkması oldukça şaşırtıcı. Bazı tahminler bu telefonun OnePlus 8 olmayacağına da işaret ediyor. Yine de OnePlus ’ın tasarımında bazı değişikliklere başvurması, önümüzdeki zamanda çıkacak modeller için önemli bir ipucu diyebiliriz.

6.65 inçlik bir ekran ile gelecek olan telefonun ekran kasa oranı yüzde 88.08 olacak. Telefon, 4.500 mAh bataryadan beslenecek. RAM ve depolama alanı tarafına baktığımızda ise tahminler 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanına işaret ediyor.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur