Merakla beklenen bu modeller için Twitter üzerinden bir paylaşım yapan, Ishan Agarwal yeni model için geri sayımın başlamış olduğunu da gösterdi. Normal çıkış tarihinden önce çıkacağını paylaşan Agarwal, iki model için iPhone 11 Pro Max’teki gibi bir yeşil rengin bizi karşılacağının müjdesini veriyor.

Paylaşıma göre, OnePlus 8 ve OnePlus 8 Pro, mart ayının sonunda ya da nisan ayında yurt dışı pazarında kendisine yer bulacak. Daha önce yayınlanan tarihlerde yaz ayına sarkacağı düşünülen tarihlerin, erkene çekilmesi oldukça iyi bir haber diyebiliriz.

Akıllı telefon pazarında performansı yüksek ve uygun fiyatlı modelleri sunan OnePlus’ın 8 Pro modeliyle ilgili, kablosuz şarj desteği bulunacak detayı yer alırken, Super AMOLED ekrana sahip olacak. Bunların yanında ön kameranın 32 Megapiksellik bir kamera ile destekleneceği ve arkada ise 60 Megapiksellik ana kameraya, 16 Megapiksellik ve 12 Megapiksellik sensörlerle desteklenen kameraların eşlik edeceği biliniyor. Yine ToF kameranın eşlik edeceği bu telefonda 3D yüz tanıma teknolojisinin olabileceğine işaret ediliyor.

Bu bilgilere ek olarak akıllı telefonun 8 GB ve 12 GB Ram seçenekleri ile birlikte karşımıza çıkacak. İki adet 2.250 mAh’lik bataryanın kullanılacağı modelde toplamda 4.500 mAh’lik bir batarya söz konusu olduğunu söyleyelim.. Bu bataryada 50W Super Warp Charge teknolojisi de bulunuyor. Ekran deneyimini de yukarıya taşıyacak OnePlus 8 Pro modelinin beklenen satış fiyatının 715 dolar olabileceği söyleniyor.