Yeni modelde ön kameranın ekran üzerinde bulunacağı biliniyordu. Sızdırılan fotoğraf sayesinde kameranın nasıl görüneceği konusunda daha fazla bilgi sahibi olduk. Ekran görüntüsünde 120Hz seçeneğinin ekran ayarlarında herhangi bir sınırlandırmaya yol açmadığı açıkça görülüyor.

OnePlus, QHD + ekran teknolojisini 120Hz tazeleme hızında da vererek kullanıcıların tercih listesinde yükselmeyi başaracağa benziyor. Sızdırılan fotoğraf ile 8 Pro modelinin istenilen özellikleri sağlayabileceği anlaşılıyor. Ne yazık ki OnePlus 8 ve 8 Lite modelleriyle ilgili henüz 120Hz tazeleme hızı konusunda bir gelişme mevcut değil.

90Hz panel ile gelen OnePlus 7 Pro ve OnePlus 8T modellerinin akıcılığı göz önünde bulundurulduğunda 8 Pro modelinin birçok kullanıcıyı memnun edeceği düşünülüyor.

Akıllı telefon üreticileri yeni çıkaracakları modellerde tazeleme hızlarını da artırmaya başladı. OnePlus gibi pazar payını daha da iyi seviyelere getirmek isteyen firmaların bu özelliği en sorunsuz şekilde vermesi gerekiyor.

Akıllı telefonlarda tazeleme hızının önemli olduğunu düşünüyor musunuz? Bu konudaki cevaplarınızı yorumlarda paylaşabilirsiniz.