Firmalar her ne kadar yeni telefonları için özel etkinlikler düzenlese de CES gibi halka açık fuarlara katılarak daha fazla insana ulaşmayı hedefliyor. Apple ’ın CES 2020 açıklamasından sonra OnePlus özel etkinlik yapacağı iddiaları ortaya atıldı.

Söylenene göre şirket gerçekleştireceği etkinlik için davetiye göndermeye başladı. 7 -10 Ocak 2020 tarihinde Las Vegas ’ta bulunan Wynn Otel‘de gerçekleştirilecek etkinlikte hangi konu başlıklarının konuşulacağı henüz bilinmiyor.

CES 2019 ’a 5G teknolojisi damgasını vurduğu için 2020 için de benzer konuların konuşulacağını söyleyebiliriz. CES 2019 etkinliğinede birçok firma 5G çözümleri ile ilgili detaylı bilgi vermemişti ancak 5G bazı ülkelerde test edildiği için daha somut örnekler karşımıza çıkacaktır.

Etkinlikte Snapdragon 865 ile gelecek olan modellerin de tanıtılacağı dedikodular arasında yer alıyor. OnePlus TV tanıtımının da gerçekleştirleceğini ve şirketin ABD pazar payını domine etmek istediği iddiaları yer alıyor.

Bazı kaynaklar da davetiye iddialarının gerçeği yansıtmadığını söylüyor. Şirketten henüz resmi bir açıklama gelmedi. Her ne kadar kesinliği bilinmese de bu etkinliğin 5G ile ilgili olacağı düşünülüyor.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur