Bu yılın beklenen telefonlarından biri olan Oppo Find X2 tasarımı için heyecanlandıran görseller ortaya çıktı. Sızdırılan bu görsellerde cihazın tasarımı detaylı bir şekilde görülebiliyor. Görselleri aşağıda görebilirsiniz.

Find X2’nin ekran tasarımı, Samsung’un tepe modellerinde de gördüğümüz gibi delikli çentik yapısıyla karşımıza çıkacak. Ayrıca cihaz QHD+ çözünürlüğe ve 6.5 inç ekran boyutuna sahip olacak. Cihazın ekranıyla ilgili dikkat çeken bir diğer detay ise 120 Hz yenileme hızı oldu.

Aynı zamanda cihaz, Qualcomm’un 5G desteğine sahip Snapdragon 865 işlemcisi ile tüketici karşısına çıkacak. Bu işlemciye de Adreno 650 GPU’su eşlik edecek. Telefon 256 GB depolama alanına sahip olurken, RAM tarafında 8 GB ve 12 GB olmak üzere iki opsiyonla piyasaya çıkacak. Cihazın pil kapasitesinin de 4065 mAh olacağı daha önceki sızdırılan bilgiler arasında yer alıyordu.

Oppo Find X2, ana kamerası için 48 Megapiksel çözünürlüğünde bir Sony sensörü kullanacak. Bu ana kameranın diyafram değeri ise f/1.8 olacak. Diğer iki kamera ise hibrid zoom ve ultra geniş açı özelliklerine sahip olacak.

Ülkemize de gelmesi beklenen Find X2’nin fiyatı ise henüz netlik kazanmadı.