Cekmt2 sunucusu kolay dereceli Pvp Serverler arasında yer almaktadır. 55 Level başlangıç seviyesi ile merhaba denilen evrende 105 Level bitiş konumundadır. Cekmt2 sunucularının tüm ücretleri 1 yıllık olarak ödenmiş olup uzun soluklu ve eğlenceli bir macera olması hedeflenmektedir. Bütün dosyaları TR tipi olan sunucuda keyifli ve eğlenceli vakit geçirilebilmesi için yönetim 7/24 çalışmalarına hız katmış durumdadır. Sunucuya yeni başlayan karakterlerin skilleri P olarak tanımlanmaktadır.

Sistemde şebnem yüzüğü aktiftir. Oyuncuların hızlıca WS kıvamına gelmesi için sunucu her türlü hileye karşı korunma altındadır. Adaletli ve güven veren bir oyun deneyimi sağlanması hedeflenmektedir. İki farklı efsun botunun aktif olduğu sunucuda beta sürümü de aktif durumdadır. Ejder ve Lucifer gibi yaratıklar bolca spawnlanmaktadır. Lucifer, çölde her 30 dakikada bir spawnlanırken ejder öldürüldükten 1 dakika sonra tekrar doğmaktadır. Oyuncular bu sayede Metin2 Pvpdeneyimine aralıksız olarak doymaya devam etmektedir.

Bütün bunlarla beraber generalden 3 adet kıvrık düşerken Komutandan 6 adet kıvrık düşmektedir. Karakter gelişiminin oldukça kolay sağlandığı sunucuda itemlere dikkat eden ve doğru set dizilimi sağlayan oyuncular ön plana çıkmaktadır. Oyun ile herhangi bir soru veya sorun yetkili birime iletilmesi halinde hızlıca çözüme kavuşturulmaktadır. Metin2 Pvp Serverler hakkında pekçok bilgiyi bünyesinde barındıran www.metin2-pvpserverler.org adresi Cekmt2 sunucusuna dair bilgilere de ev sahipliği yapmaktadır. Yazımızda ulaşamadığınız veya cevabını bulamadığınız soruların tamamı sitede yer almaktadır.