Özellikle  finans, bankacılık ve diğer B2B sektörlerinde çalışanlar için iyi bir performans vaat eden Philips 439P9H SuperWide monitör, 32:10 SuperWide formatı ve 3840 x 1200 piksel çözünürlüğü ile geliyor. Bu model iki adet 16:10 yüksek performans monitörünün yerine geçebilir, böylece hem kablo yayıntısını azaltır hem de zaman ve yer tasarrufu sağlar.

1800R kavis sunan monitör kullanıcının izleme alanını genişleterek dikkatinin dağılmasını azaltıyor. Ayrıca, optimal görüntüleme konforu sağlıyor.

MultiView teknolojisi ve MultiClient Integrated KVM anahtar ile donatılan Philips 439P9H aktif ikili bağlantıyı ve görüntülemeyi mümkün kılarak kullanıcıların eş zamanlı olarak çoklu cihazlar ile çoklu görev yürütmelerine olanak sağlıyor. Ayrıca VESA sertifikalı DisplayHDR 400, başarılı bir görüntüleme deneyimi için parlaklığı, renkleri ve kontrastı iyi bir şekilde ayarlıyor. Adaptive Sync teknolojisi ise oyun severler için akıcılıktaki ve hızdaki bozukluğun önüne geçiyor.

Güç kaynağı da olan dahili bir USB-C kenetleme istasyonuna sahip monitör, geniş yelpazede rahat birtakım işlevsellikler sunuyor. Tuş takımı, fare ve RJ-45 Ethernet kablosu gibi çevre birimleri monitörün kenetleme istasyonuna doğrudan takılabiliyor. Ayrıca bir dizüstü bilgisayar da yüksek çözünürlüklü videolar, süper hızlı veri iletimi ve şarj için monitöre bağlanabiliyor.

Uzun saatler boyunca çalışanlar için gözlerin yorulmasını engelleyen LowBlue Modu ile gelen Philips 439P9H SuperWide monitör, EasyRead Modu ile de kağıt okuma deneyimi sunuyor.

Monitörün güvenlik tarafında ise yüz tanıma teknolojisi karşımıza çıkıyor. Windows Hello pop-up webcam, kullanıcının yüzünü tanıyarak açılıyor.

Monitörde bulunan, sağa sola dönüp eğilebilen, yüksekliği ayarlanabilir ayak ve VESA montajı rahat bir görüntüleme pozisyonu vaat ediyor.

Philips 439P9H monitörü, 1086.69 dolar tavsiye edilen perakende fiyat üzerinden satın alınabiliyor.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur