Alman perakende şirketi MediaMarkt-Saturn‘ün desteklediği Turn On isimli YouTube kanalı, yayınladığı videosunda konsolun ve kontrolcünün neye benzeyeceğine dair öngörüler paylaşılmış oldu. Videoya göre, DualShock 5 kablosuz şarj özelliği ile gelecek ve üzerinde LED bir ekran bulunacak.

Videoyu paylaşılan kanalın MediaMarkt-Saturn destekli olması oldukça ilgi çekici. Avrupa ’nın en büyük elektronik perakendecilerinden biri olan şirketin merkezi Almanya olsa da Avrupa ’da 15 ülkede 1.000 ’den fazla mağazası bulunuyor.

Son olarak, başta da söylediğimiz gibi Sony ’nin yeni konsolu 2020 yılının sonlarına doğru karşımıza çıkacak. Şimdilik net bir tarihin belli olmadığı konsol, Xbox Scarlett ile sıkı bir rekabete girecek.

Üçüncü nesil AMD Ryzen işlemcilerden gücünü alacak olan konsolun ekran kartı kısmında ise Işın İzleme özelliğine sahip Radeon Navi yongasına yer verilecek. Bu açıdan baktığımızda performans noktasında tamamen yeni bir donanımla karşılaşacağımızı belirtebiliriz. Yeni konsolun depolama birimi SSD olarak güncellenecek. Bu sayede yükleme süreleri ve kullanım sırasındaki performansta da büyük artışlar yaşanacakt

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur