Xiaomi ’nin alt markası Pocophone, ilk telefonu Pocophone F1 ile hızlı bir çıkış yapmayı başarmıştı. Donanım ve tasarım özellikleriyle tam bir fiyat performans canavarı olan cihaz, birçok kullanıcın da dikkatini çekmeyi başarmıştı. Tabii ki bu başarının ardından da bir süredir Pocophone F2 bekleniyordu.

Geçtiğimiz ay Xiaomi Küresel Başkanı Alvin Tse Twitter üzerinden Pocophone F2 ’nin yakın zamanda duyurulacağını işaret eden bir tweet paylaşmıştı. Fakat net bir bilgi paylaşılmamıştı. Bugün ise çıkan raporlar Xiaomi ’nin POCO F2 ismini markaladığını ortaya koydu.

İsabetli sızıntılarıyla tanınan The Tech Guy tarafından paylaşılan raporlar ile Pocophone F2‘nin çıkışı netleşse de cihazın donanım ve tasarım özellikleriyle alakalı herhangi bir sızıntı gerçekleşmedi. Önümüzdeki ay lanse edilmesi beklenen cihazın, kısa süre içerisinde de özellikleriyle karşımıza çıkacağı düşünülüyor.

Telefonun küresel adı muhtemelen geçtiğimiz modelde olduğu gibi Pocophone F olarak geçse de Hindistan ’da POCO kısaltmasının kullanılması bekleniyor. Yeni cihazın da Qualcomm ’un en  güçlü Snapdragon işlemcilerinden birini kullanacağı düşünülüyor.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur