Akıllı telefonların yaygınlaşmaya başlamasıyla aynı dönemde geliştirilen  Angry Birds, 10. yılını kutluyor. Geniş oyuncu profili olan mobil oyunun 10. yıl kutlamaları bu hafta başında yapıldı.

PUBG ise Angry Birds için minik bir jest yaptı. Geçtiğimiz hafta 0.16.0 güncellemesine kavuşan PUBG Mobile, yeni özelliklere ve RageGear moduna kavuştu. Rovio Entertainment şirketine ait Angry Birds ile ortak çalışma yürüten Playerunknown Productions, oyunun içeriğine değişiklikler getirildi.

Angry Birds ’e ait mini oyunlar, PUBG haritalarındaki spawn alanlarında oynanabiliyor. Ayrıca klasik domuz kulesini yıkma oyununu oynarken envanterinizde fırlatabileceğiniz 5 kırmızı, 1 sarı ve 1 siyah kuş olmak üzere toplam 7 kuş bulunuyor.

Oyuncuların envanterlerindeki kuşlarını fırlatarak domuz kulesini yıkmasının sonucunda spawn bölgesinde Angry Birds hologramı beliriyor.

Yeni görevler ile buz içerisinde kalmış kuşları kurtarmanıza yarayacak kar topları kazanabilir. Görevlerin sağladığı ödüller arasında ayrıca Angry Birds çerçevesi, yağma kutuları ve çeşitli skinler de mevcut.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur