PUBG Mobile, merakla beklenen 0.16.0 sürümü ile yeni özellikler belli oldu. Yeni güncelleme ile PUBG Mobile yeni özelliklere kavuşurken, birçok önemli hata da giderilmiş olarak karşımıza çıkıyor. Oyun yeni güncelleme ile Kış Festivali ’ni başlattı. Mevsime ayak uyduran PUBG Mobile‘da da artık kış yaşanacak.

Yeni güncelleme ile gelen bazı yenilikler şöyle:

Oyuncular bir maça girdiğinde teleferikleri kullanabiliyor. Karlı dağlara çıkabiliyor, snowboard yapabiliyor.

Sağlık çantaları, ağrı kesiciler, sargı bezleri vs. artık hareket halindeyken de kullanılabilecek. Sargı bezleri sağlık yenilenirken, otomatik olarak arka arkaya kullanılabilir.

Mekanik Öfke oynarken, oyuncular iki gruba ayrılıyor. Mekanik Öfke özel ögelerini almak için öge sandıklarına araçla çarpmak gerekiyor.

Oyuncular artık Klasik mod, Eğlence mod ve Eğitim Sahasında ÜŞN maçları tek butonla BŞN ’ye çevirebiliyor. Ayarlardan butonun yeri değişebiliyor.

Mühimmat ekranı da yeni güncelleme ile geldi. TÖM Seçim ekranından ya da Envanter ’den erişilebilir ve maçta kullanılacak silahlar ve ögeler seçilebilir. Mühimmat olarak kullanılacak olan silah çeşitliliği Evo Seviyesi yükseldikçe artar.

Bir takım arkadaşı öldürülen oyuncu şikayet edildiğinde o maç içindeki diğer eylemlerden men edilir.

Güncellemenin detaylarını aşağıdaki linklerden öğrenebilirsiniz.

iOS için PUBG Mobile
Android için PUBG Mobile

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur