Oyunun resmi Twitter hesabı, PUBG Mobile harita müjdesini takipçileri ile paylaştı. Buna göre, yeni sezon ile birlikte The Ruins isimli harita da oyuna ekleniyor. Ancak, bu harita yalnızca Takımlı Ölüm Maçı modunda kullanılabilecek. Şimdilik beta sürümde olan harita, 9 Kasım ’dan itibaren nihai sürümü ile karşımıza çıkacak.

Paylaşılan tweet ile birlikte yeni haritanın belirli kısımları da ortaya çıktı. Haritada bizi piramitler, tapınaklar ve Aztek esintili taş mimarisi karşılayacak. Bu anlamda The Ruins haritasının Sanhok haritası ile benzerlik gösterdiğini söyleyebiliriz.

Yeni haritada birden fazla doğma noktası bulunuyor. Ayrıca, labirent benzeri yapılar da sık sık göze çarpıyor. Beklentiler, The Ruins ile birlikte savaş deneyiminin biraz daha zorlaşacağı yönünde. Çünkü, bu haritada keskin nişancılar için birçok önemli nokta bulunuyor.

PUBG Mobile 0.15.5 güncellemesi geliyor

PUBG Mobile 10. Sezon ile birlikte 9 mm mermi ile kullanılabilecek MP5K isminde yeni bir makineli tabanca da oyuna eklenecek. Ayrıca silahlar için yeni tasarımlar da olacak. 10. Sezon aynı zamanda PUBG Mobile 0.15.5 güncellemesi anlamına geliyor.

PUBG Mobile 0.15.5 güncellemesi içinde Sara isimli yeni bir oyun içi karakter oyuna katılacak. Bu karakter araçları güçlendirecek ve aldıkları zararı azaltacak yeteneklere sahip olacak.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur