Günümüzün inkar edilemez gerçekleri arasında yer alan Battle Royale tarzı oyunlar, popülerliğini her geçen gün artırmaya devam ediyor. Oyun pazarında yaşanan bu eğilim, bir sürü şirketin aniden yön değiştirmesine sebep oldu.

“Senescallo” isimli bir Reddit üyesi, Call of Duty serisi adına yaptığı sızıntı haberleri ile tanınıyor. Bu bağlamda yaptığı haber ile oyun dünyasının çalkalanmasına sebep olan üye, Battle Royale haritasını da ortaya sundu.

“Senescallo”, Battle Royale modunun önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde geleceğini iddia etti. Ayrıca Ground War ve Spec Ops haritalarının bulunacağı modda aynı anda 200 kişi birden vakit geçirebilecek.

Infinity Ward ve serinin dağıtımcılığını üstlenen Activision cephesinden resmi bir açıklama bekleniyor. Peki sızdırılan Battle Royale modunda neler bulunuyor ve bu oyun seçeneği dışında başka bir oyun seçeneği daha var mı?

Call of Duty: Modern Warfare, PUBG karşısında PC platformu için de güçlü bir rakip olacak gibi duruyor. PC ve Xbox One oyuncuları, şimdiden heyecanlı bir şekilde bu karşılaşmayı bekliyor. Sızdırılan bilgiler şu şekilde:

Alanlar:

— Airfield
— Boneyard
— Dam
— Downtown
— Gulag (hapishane)
— Hospital
— Layover
— Lumber
— Overgrown
— Port
— Quarry
— Storage Town
— Supercenter
— Trainyard
— TV Station

Özel Alanlar:

— Bank | Banka
— Fire Station | İtfaiye istasyonu
— Gas Station | Akaryakıt istasyonu
— Gun Store | Silah mağazası
— Pharmacy | Eczane
— Police Station | Polis merkezi

1 2 3
Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur