Intel ’in 10. nesil Ice Lake işlemcilerinden güç alan cihaz, 16 GB ’a kadar DDR4 RAM ve 1 TB ’a kadar PCIe NVMe SSD ile geliyor. Parmak izi okuyucusu ile kullanıcılara ekstra güvenlik sağlayan cihazın, 13 inçlik modeli 1.15 kg ağırlığında.

S-Pen desteğine sahip olan dokunmatik ekran dönebilen yapısı sayesinde dikkat çekiyor. 69.7 Wh ’lik bataryadan beslenen dizüstü, iki adet Thunderbolt 3 portuna ve microSD kart yuvasına ev sahipliği yapıyor.

İlginç bir şekilde 15 inç büyüklüğünde ekrana sahip olan modelde aynı batarya ile geliyor. Bu model daha büyük ekranın yanı sıra, 2 GB GDDR5 belleğe sahip olan Nvidia GeForce MX250 GPU ekran kartı avantajı ile karşımıza çıkıyor.

Galaxy Book Ion özellikleri

Ion serisi ile Flex serisinin teknik özellikleri büyük oranda aynı. 13 ve 15 inç olmak üzere iki farklı ekran seçeneği sunuluyor. 15 inçlik modelin ağırlığı harici GPU ile 1.26 KG ’a kadar çıkarken, 13 inçlik model 30 gram daha hafif.

Intel ’in 10. nesil Comet Lake işlemcilerinden güç alan dizüstü, 16 GB ’a kadar DDR4 RAM ve 1 TB ’a kadar PCIe NVMe SSD depolamaya ev sahipliği yapabiliyor. 15 inçlik modelde boş bir RAM ve SSD yuvasının bulunduğu belirtiliyor.

Bu sayede RAM ve depolama çok daha üst noktalara çıkabiliyor. Cihazın 15 inçlik modeli, Book Flex ile benzer şekilde tercihe bağlı olarak 2 GB GDDR5 belleğe sahip olan Nvidia GeForce MX250 ekran kartı ile satın alınabiliyor.

Flex modeline ek olarak bir HDMI portunun yer aldığı cihaz, 69.7 Wh bataryadan besleniyor. Samsung cihazların fiyatı hakkında herhangi bir bilgi paylaşmazken, Aralık ayında satışların başlayacağı düşünülüyor.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur