Apple AirPods ile benzer tasarıma sahip olan Hammerhead kablosuz kulaklık, Razer ’ın her ürününde olduğu gibi oyuncu tasarım çizgilerine yer veriyor. Tamamen kablosuz kulaklığın en dikkat çekici özellikleri arasında Bluetooth 5.0 ile birlikte düşük gecikme süresi sunması yer alıyor. 60ms gecikme süresi ile birlikte oyunlarda anlık ses tepkimesinin daha iyi olacağı belirtiliyor. Bunun yanı sıra kulaklık ses kalitesi konusunda da oldukça iddialı.

Tek şarj ile 3 saat kullanılabilen kulaklıklar, şarj kutusu ile 12 saatlik daha kullanım ömrü sunabiliyor. Kulaklığın satış fiyatı ise 100 dolar şeklinde.

Razer Junglecat özellikleri ve fiyatı

Razer ’ın kendi oyuncu telefonu Razer Phone modelleri için tasarlamış olduğu kablosuz oyun kumandası, telefonu adeta bir oyun konsoluna döndürmeyi başarıyor. Telefona takıldığında Nintendo Switch benzeri bir deneyim sunan oyun kumandası, telefondan ayrılarak klasik oyun kumandası şeklinde de kullanılabiliyor. Her iki taraftada birer analog tuşun bulunduğu kumandanın solunda ise 4 yönlü tuş bulunuyor.

Bluetooth üzerinden bağlanan kumanda USB Type-C aracılığıyla şarj oluyor. Tam dolu batarya ile 100 saatlik kullanım ömrü sunulduğu belirtiliyor. Ayrıca kumandanın Windows 10 işletim sistemi ile birlikte uyumlu çalıştığını belirtelim.

Kumandanın satış fiyatı ise 120 dolar şeklinde.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur