Arka tarafında parmak izi tarayıcısı bulunduran modelde 3 adet kamera mevcut. Bu kameraların ikisi arka tarafta yer alıyorken bir tanesi ön tarafta kullanıcılara hizmet veriyor.

16 Megapiksel çözünürlüğündeki ana kamera ve 5 Megapiksel çözünürlüğündeki ikinci kamera, Realme 3 Pro ’nun arka kamera çekimlerinde görev alıyor. Ön kısımda bulunan kamera ise 25 Megapiksel (f/2.0) kalitesinde işlev sağlıyor.

Şarj ömrünü 4045 mAh özellikli bataryasından beslenerek devam ettiren Realme 3 Pro, VOOC 3.0 teknolojisini destekleyen 20 W hızlı şarj ile yeniden kullanım adına geçirilen boş süreyi kısalttı.

MicroUSB girişine sahip olan akıllı telefon, 2020 yılının ilk çeyreğinde Android 10 güncellemesi vasıtasıyla bir kez daha tazelenecek. Peki günümüze dönersek Realme 3 Pro ’yu hangi yenilikler değiştirdi?

Güvenlik:

— Android güvenlik yaması: Ekim 2019

Sistem:

Karanlık mod eklendi.
— Şarj animasyonu değiştirildi.
— Bildirim merkezi ile SIM arasına hızlı geçiş mekanizması eklendi.

Bildirim Merkezi ve Durum Çubuğu:

— Hotspot uygulaması açıldığında ekrana gelen hatırlatma kaldırıldı.
— Sistem dosyalarında değişiklik yapılmasını sağlayan Root işleminin gerçekleştirildiği vakit ortaya çıkan komut istemi ortadan kaldırıldı.
— Küresel çapta arama yapmayı ve bildirim merkezi kullanımını kolaylaştırmak için aşağı kaydırma seçeneği eklendi.

Ayarlar:

— Realme Laboratory eklendi.
— Bundan sonra güncellenen uygulamaların üstünde 1 adet güncelleme bildirimi bulunacak.

Dokunuş:

— Ürün yazılımı sürümü, Oyun deneyimini optimize etmek amacı ile güncellendi.

Toplamda 8 çekirdeğe sahip olan Snapdragon 710, orta segment ve fiyat/performans ürünü olarak adlandırılan akıllı telefon modelleri için oldukça verimli.

Bu işlemci, 1.7 GHz hızında çalışan 6 adet çekirdeğe ve 2.2 GHz hızında çalışan 2 adet çekirdeğe ev sahipliği yapıyor. Bunun dışında Realme ailesinin bu cihazı için neler düşünüyorsunuz?

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur