Şirket tarafından yapılan basın duyurusu, gelişi müjdeledi. Yapılan açıklamaya göre markanın öne çıkan ürünleri Ocak 2020‘de ülkemiz pazarında boy göstermeye başlayacak.

2018 yılının Mayıs ayında kurulan şirket, ülkemiz pazarına iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Toplamda 6 ürünü bulunan marka, ülkemizde 3 ürün ile faaliyetlerine başlayacak.

Akıllı telefon pazarında, uygun fiyatlı modelleri ile bilinen marka dünya sıralamasında 2018 ’in üçüncü çeyreğinde 47 ’inci sırada konumlandı. 1 yıl sonra ise yüzde 500 büyüdü ve 7 ’inci sıraya yükseldi.

realme Türkiye için hazırlıklarını sürdürüyor. Bu arada şirket, Çin, Hindistan, Endonezya, Vietnam, Tayland, Malezya, Pakistan, Mısır gibi 18 ’den fazla ülkenin pazarında aktif rol oynuyor.

Bir yıl boyunca 6 farklı ürün piyasaya süren realme, Türkiye ’ye 3 ürün ile giriş yapmaya hazırlanıyor. İlk olarak yalnızca akıllı telefon ürünleri ile raflarda yerini alacak marka, önümüzdeki dönemde aksesuarlar ve diğer akıllı cihazlarını da Türkiye ’ye getirmeyi hedefliyor.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur