Xiaomi, Ekim ayında gerçekleştirdiği bir etkinlikte cihazın ekranının çift kamera deliğine ve ince çerçevelere sahip olacağını doğrulamıştı. Weibo ’da paylaşılan yeni bir gönderi, bugüne kadar ortaya çıkan sızıntıların aksine, Redmi ’nin yeni telefonunda MediaTek ’in geliştirdiği bir işlemcinin kullanılacağını belirtiyor.

MediaTek her ne kadar son dönemde kendini geliştirmiş olsa da, Qualcomm bir numaralı tercih olmaya devam ediyor. Yazılımsal uyumluluklardan donanımsal güce kadar neredeyse her noktada Qualcomm ’un üstünlüğü söz konusu.

Eğer bu raporlar doğru çıkarsa, Redmi Note 8 Pro modelinin ardından Xiaomi ikinci kez popüler bir telefonunda MediaTek işlemciye yer vermiş olacak. Cihazda kullanılacak olan işlemcinin detayları şu anda bilinmezliğini korurken, MediaTek ’nin aylar önce duyurusunu gerçekleştirdiği 5G destekli işlemci olacak.

Redmi K20 fiyatı ile rakiplerine adeta fark atan bir telefon oldu. Fiyat / performans oranında sağlanan bu başarıyı sürdürmek isteyen Xiaomi ’nin yeni modelinde bizlere neler sunacağını ilerleyen günlerde hep birlikte göreceğiz.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur