Cihazın teknik özelliklerinde herhangi bir farklılık bulunmazken, bu yeni renk seçeneğinin ülkemize ve Avrupa‘ya gelip gelmeyeceği şu anda bilinmiyor. Ülkemizde cihazı siyah, beyaz ve yeşil renk seçenekleri ile satın almak mümkün.

Cihazın özelliklerini hatırlayacak olursak: 6.53 inçlik IPS ekran 1080×2340 piksel çözünürlük sunarken, 500 nit parlaklığa ulaşabiliyor. Gorilla Glass 5 ile korunan ekranın HDR desteği bulunurken, cihaz MediaTek Helio G90T ’den güç alıyor.

12 nm fabrikasyon süreci ile üretilen ve 2.05 GHz hızında sekiz çekirdekli Helio G90T, Mali-G76 MC4 GPU ’ya sahip. 6 GB ve 8 GB RAM seçenekleri ile gelen telefon, depolama tarafında 64 GB ve 128 GB olmak üzere iki seçenek sunuyor.

Ekrandaki çentik 20 Megapiksel çözünürlüğündeki f/2.0 diyaframlı ön kameraya ev sahipliği yapıyor. Arka tarafta ise 64 Megapiksel çözünürlüğündeki f/1.9 diyaframa sahip ana kameraya, 8 Megapiksel ultra geniş açılı ve 2 Megapiksel makro kameranın yanı sıra 2 Megapiksel derinlik algılama sensörü eşlik ediyor.

Cihaz hakkında daha fazla detaya aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Redmi Note 8 ve Note 8 Pro tanıtıldı
Redmi Note 8 ve Note 8 Pro tanıtıldı

Xiaomi'nin alt markası Redmi'nin sevilen serisi Note yeni üyelerine kavuştu. Redmi Note 8 ve Note 8 Pro resmi olarak tanıtıldı. Resmi olarak tanıtılan ilk 64 MP kameralı telefon Redmi Note 8 Pro oldu.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur