Geçtiğimiz Ağustos ayının sonunda tanıtılan Redmi Note 8 Pro dikkatleri üstüne toplamayı başarmıştı. Ardından World of Warcraft Edition olarak farklı bir sürümle daha karşımıza çıkmıştı. Yakın zamanda Türkiye satışlarına da başlanan cihaz, Terminator: Dark Fate Edition olarak farklı bir sürümle daha satışa çıkarılacak.

Bu yılın başlarında Xiaomi, X-Men: Dark Phoenix Filmi için 20th Century Fox stüdyoları ile ortaklaşa özel bir Redmi Note 7 yayınlamıştı. Bu sefer de Note 8 Pro için Terminator: Dark Fate filmi ile ortaklık kuracak.

Scratch? Not when you've got Corning Gorilla Glass 5.

#RedmiNoteSeries is #PushingTheLimit with #TerminatorDarkFate pic.twitter.com/YVIRqkBGED

— Xiaomi UK (@XiaomiUK) October 24, 2019

Bugün, Xiaomi ’nin birçok sosyal medya hesabı, yeni filmi ve cihazın detaylarının bulunduğu afişleri paylaştı. Yeni Terminator: Dark Fate Edition olarak isimlendirilecek cihaz 29 Ekim ’de İspanya ’da satışta olacak.

Resmi Xiaomi İspanya online mağazası 29 Ekim ’de saat 00:00 ’da başlayan 24 saatlik bir flash satışı gerçekleştirecek. Redmi Note 8 Pro, o gün 249 euro yerine 229 euro fiyat etiketi ile satılacak. 128 GB olan sürüm için indirim yapılması beklenmiyor. Türkiye ’de böyle bir kampanya başlatılıp başlatılmayacağı konusunda da net bir bilgi bulunmuyor.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur