Oyuncular tarafından beğenilen Resident Evil serisi  yenilenme süresine girdi. Geçtiğimiz yıl yenilenen Resident Evil 2 oyunu birçok kişi tarafından beğenilmişti. Yeni oyun için çalışmalara başlayan şirket henüz resmi bir açıklama yapmadı.

PSN üzerinden görüntülenen resimler ile yeni oyunun Resident Evil 2 Remake versiyonunu aratmayacağı düşünülüyor. Sega, Capcom gibi şirketlerin ortak geliştirdiği oyunun Japonya ’daki ismi  Biohazard Z Version olarak belirlenmiş. Bu sızıntı PSN için önsipariş alınacağının habercisi.

Bir diğer sızıntı da kapalı Beta olarak yayınlanmış olan Resident Evil Resistance oyunundan geldi. Co-Op olan Resident Evil Resistance, hayatta kalma oyunu olarak geliştirildi. Oyunda canavarları kontrol eden üst akıl ile savaşıyorsunuz.

Resident Evil 2 Remake versiyonu sadece bir yenileme projesi değil, korku oyunları arasında en iyisi olma yolunda ilerleyen ve oyuncuların beğenisini kazanan muhteşem bir oyun diyebiliriz. Bu sebepten dolayı da yeni oyunun en az eskisi kadar iyi olması bekleniyor.

Birçok oyuncu Resident Evil Nemesis oyununu önsipariş aşamasında almayı planlıyor. Şimdilik sessizliğini koruyan Capcom ’un yakın zamanda oyun ile ilgili duyuru yapması bekleniyor.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur