2008 yılında hayatımıza giren, unutulmaz bir süper kahraman karakteri yaratan ve MCU ’nun kaderini değiştiren adam olarak bilinen Tony Stark ’dan hayranlarına üzücü haber geldi. Görünüşe göre son filmle beraber tamamen bir röportaja göre hayatmızdan çıktı.

Robert Downey Jr, Avengers serisinin son filmi Endgame ’in son sahnesinde maalesef dünyayı kurtardıktan sonra ölüyordu. Bu ölümle beraber Iron Man olarak geri dönüp dönmeyeceğini merak konusu haline gelmişti. 11 yıllık Tony Stark serüveninin sonunda Parade ile bir röportaj yapan Robert DJ, hayranlarının hem merakını giderecek hem de oldukça üzecek bir açıklamayla tartışmalara son noktayı koydu.

Röportajın bir kısmında Iron Man karakterine dönüşün mümkün olup olmadığının sorulması üzerine Robert DJ.; “Savaş benim için sona erdi. Daha farklı fırsatlara yönelmeyi tercih ediyorum” açıklamasını yaptı. Böylece Tony Stark rolüne geri dönmeyeceğini açık bir şekilde açıklamış oldu.

Robert Downey Jr ’ın yeni fırsatlara yönelme isteğinin ilk meyvesinin Selena Gomez, Emma Thompson, Antonio Banderas ve Tom Holland ile oynadığı Dolittle filmi olduğunu söyledi.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur