Apple ’ın bugün yeni AirPods Pro ve iOS 13.2 ’yi sunmasının ardından, gündem Samsung ’un Slofie özelliğini çalacağı iddialarıyla çalkalandı. Samsung, iPhone ’un en yeni özelliklerinden birini cihazlarına sunmayı planlıyor. Son çıkacak Android 10 güncellemesi ile Galaxy cihazlarda ön kamera ile ağır çekim videolar çekebileceksiniz.

Apple ’ın Eylül ayında düzenlediği lansmanda kullanıcılara tanıttığı Slofie, yani ön kamerada ağır çekim özelliği, aynı isimde olmasa da Samsung kullanıcıları için de sunulacak. Tabii ki bu durum ister istemez Apple ile Samsung arasındaki tartışmaları ve rekabeti kızıştırdı.

Samsung Galaxy S10 serisi için şu anda beta olarak sunulan Android 10 güncellemesi ile cihazlar Slofie özelliğine kavuştu. Bununla birlikte özelliğin çalışma biçimi de Apple ile birebir aynı görünüyor. Yani Galaxy S10 cihazınızın ön kamerasında da yalnızca 120 FPS ’lik kayıt yapabiliyorsunuz.

Tabii ki bu beta güncellemesinde olan bir özellik olduğu için değiştirilebilir kare hızı seçeneğinin yeni güncelleme ile sunulması da beklenenler arasında. Bununla birlikte Apple kullanıcıları ve Galaxy kullanıcıları arasındaki çalıntı özellik tartışmaları da devam edecek gibi duruyor.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur