Samsung, Galaxy A30‘u yayınladıktan bir süre sonra Galaxy A30s modelini kullanıcılarla buluşturmuştu. Bu model için kutu açılışı ve inceleme videolarını da sizinle paylaşmıştık. Galaxy A31 için çalışmalara devam eden Samsung cephesinden yeni haber geldi. Daha önce 64 GB ve 128 GB depolama alanına sahip olacağı belli olan model, 3 farklı renk seçeneğiyle kullanıcıların karşısına çıkacak.

Galaxy A30 da üç farklı renk seçeneğiyle piyasaya sürülmüştü. Ancak Galaxy A30 sedef mavisi, sedef beyazı ve sedef siyahı renklerine sahipken Galaxy A31 sedef kırmızısı, sedef beyazı ve sedef siyahı renklere sahip olacak. Böylelikle Galaxy A30‘da mavi olan renk seçeneği Galaxy A31 için kırmızı olacak.

Galaxy A31‘in sahip olduğu donanım hakkında bilgiler ise henüz belli değil. Bazı tahminlere göre Samsung, yeni modelde kamera için sürprizler yapabilir. Daha yüksek çözünürlükte olacağı ön görülen ön kamera ile birlikte arkada Galaxy A51 benzeri kamera sistemi yer alabilir. Galaxy A51‘de 32 Megapiksel ana kameraya ultra geniş açı, telefoto ve derinlik sensörü eşlik edecek.

Yazılım için tahminlere göre de bu model Android 10 ile piyasaya çıkacak. Belirtmek gerekir ki Samsung yaptığı açıklamada Galaxy A serisinin Android 10 beta programına dahil olmayacağını, kararlı sürümü de 2020 Nisan içinde alacağını açıkladı.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur