Samsung, orta segment için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 2019 yılında elde ettiği başarıyı 2020 yılında da sürdürmek isteyen firma, birkaç modelini duyurmaya hazırlanıyor. Galaxy S20 ailesi ilgi görse de A serisi telefonlar da firmanın büyük kazanç kapılarından biri haline geldi.

Bu nedenle seride yeni telefonlara odaklanan firma, A41′in tasarımını bu şekilde hazırladı. Telefona ilk bakıldığında ekranda bulunan damla çentik dikkat çekiyor. Samsung, ön kamerayı bu çentik içine konumlandırdı. Yine tahminlere göre ekran 6 inç ya da 6.1 inç boyutunda olacak.

Telefonun arkasına bakıldığında dikey tasarıma sahip kamera sistemi bizi karşılıyor. Üçlü kamera sistemini geliştiren Samsung, telefonda ana kamera olarak 48 Megapiksel kamera kullanacak. Kameranın böyle olacağı daha önceden de sızdırılmıştı. Tahminlerin doğru çıkacağı yüksek ihtimal kazandı.

Güç tuşunu ve ses açma – kapama tuşlarının sağda olduğu görülürken, USB Type-C şarj girişi de görülüyor. Yine ses için 3.5 mm giriş de telefonun alt kısmında bulunuyor. SIM kart girişi solda duruyor ancak microSD kart desteğinin olup olmayacağı henüz belirsiz. Telefonun 150 mm  x 70 mm x 7.9 mm boyutlarında olması bekleniyor.

Galaxy A41 ve A31 özellikleri sızdırıldı

Samsung son günlerde Galaxy S20 serisi ile gündemden düşmüyor olsa da, orta seviye telefonlar üzerinde çalışmaya devam ediyor. Galaxy A41 ve Galaxy A31 özellikleri sızdırıldı.