Bugünlerde adını sıkça duyduğumuz A serisi hakkında sızıntılar gelmeye devam ediyor. Dün sızdırılan Galaxy A51 tasarımının ardından bugün de yeni Galaxy A91 tasarımı sızdırıldı. Ön tarafından baktığımızda ekranı ortalayarak hizalamış delikli kamerasıyla Galaxy Note 10 ’u oldukça andırıyor.

Arka tarafında ise kavisli bir cam panel ve dörtlü bir kamera kurulumu bizleri karşılıyor. Fakat kamera kurulumu klasik çizginin oldukça dışında. Aslında Galaxy S11 ailesi hakkında çıkan sızıntılarda da olduğu gibi bir kamera kurulumu bulunuyor. Bu durum da Samsung ’un bu yıl bu tarz kamera tasarımlarını çok kullanacağına işaret ediyor.

Şimdiye kadar çıkan Galaxy S11 sızıntılarına bakacak olursak da Galaxy A91 ile neredeyse birebir aynı diyebiliriz. Güç düğmesi ve ses tuşları cihazın metal çerçevesinin sağ tarafında, alt kısımda ise tek hoparlör ızgarasının yanında bulunan bir adet USB-C girişini görüyoruz. Görsellere bakacak olursak, 3.5 mm kulaklık girişi bu cihazda bulunmuyor.

Beklenen Samsung Galaxy A91 özellikleri

Galaxy A91 6.7 inç Full HD Plus çözünürlüğünde Super AMOLED bir ekran ile gelmesi bekleniyor. Varyantlardan birinin de 5G desteği ile geleceği söyleniyor. Qualcomm ’un Snapdragon 855 işlemcisinden güç alması beklenen cihazın 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı ile de desteklenmesi muhtemel ihtimaller arasında. Ayrıca 45W hızlı şarj desteği ile gelmesi beklenen cihaz 4500 mAh bataryadan beslenecek.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur