İlk Galaxy Buds modeli SM-R170 ismiyle gelmişti. Sızıntılarda SM-R175 modelinin hazırlandığı ortaya çıktı ve bu da akıllara Galaxy Buds 2 modelini getirdi. 4 renk ile gelmesi beklenen kulaklığın siyah, beyaz, mavi ve pembe renk seçenekleri ile karşımıza çıkacak. Ancak, ürünün çıkış tarihi yaklaştıkça bu renklerde değişiklik olabilir.

Bir diğer sızıntı ise Galaxy Buds 2 modelinin 8 GB depolama alanı ile birlikte geliştirildiği. Ancak, bu tıpkı Galaxy Buds modelinde olduğu gibi serbest kullanıma sunulmuyor. Güney Koreli teknoloji devi, kullanıcılar üzerinde kendi ekosistemini oluşturmak istiyor. Böylece kullanıcılar kendi verilerini telefonlarında, saatlerinde veya kulaklıklarında saklayabilecek.

Galaxy Buds 2 ile gelebilecek en önemli özellik ise aktif gürültü engelleme özelliği. Apple, AirPods Pro modeliyle birlikte aktif gürültü engelleme özelliğine yer vermişti. Beklentiler Samsung ’un da bu özelliği kullanacağı yönünde. Ayrıca, Galaxy Buds 2 modelinin AirPods Pro modeline kıyasla yaklaşık yüzde 50 daha uygun fiyatlı olabileceği de konuşuluyor.

Galaxy Buds 2 modelinin aktif gürültü engelleme özelliği ile gelmesi ihtimaller dahilinde olsa da fiyatına göre bu özelliği sunması biraz zor olabilir.

Son olarak, Galaxy Buds 2 modelinin S11 ailesi birlikte 2020 yılının Şubat ayında tanıtılması bekleniyor.

Siz Galaxy Buds modelleri hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur