Samsung, yeni orta seviye akıllı telefonu hakkında Ocak ayından beri yeni sızıntılarla gündeme geliyor. Şimdi ise yakında tanıtılması beklenen M21 hakkında tam bir tarih ortaya çıktı.

Şirket içinden alınan bilgiler ise Galaxy M21 ne zaman tanıtılacak sorusunun da cevabını veriyor.

2020 model Samsung akıllı telefonlar – Kısayol #56

Kısayol, dolu dolu içeriği ile karşınızda. Kısayol 56. bölüm boyunca 2020 model Samsung akıllı telefon modellerine değiniyoruz. Ayrıca, haftanın öne çıkan haberlerine de yakından bakıyoruz...

Hindistan‘da yapılacak olan M21 tanıtımının 16 Mart Pazartesi olabileceği yönünde.

M21 özellikleri ve fiyatı

M serisi, Samsung‘un yeni orta üst seviye donanıma sahip akıllı telefonları için kullanılıyor. Daha önce M21 özellikleri için çıkan haberlere göre, akıllı telefon M31 ile benzer donanımsal özelliklere sahip olacak.

M 31 gibi gücünü Exynos 9611 işlemciden alacak olan telefonda yine benzer şekilde 4GB/6GB RAM ve 64GB/128 GB depolama seçenekleri olacağı bekleniyor.

Samsung Galaxy M21 performans testinde!

Samsung Galaxy S20 serisine ve yeni katlanabilir telefonuna odaklanmış olsa da, orta seviye telefonlarda geliştiriyor. Bunlardan birisi olan Galaxy M21 performans testi ile karşımızda!

Kamera açısından ise M31‘in aksine cihazın M30s gibi 48 megapiksel ana kameranın başını çektiği üçlü bir arka kamera kurulumuyla gelmesi bekleniyor.

Yine ön tarafta damla çentikte yer alacak olan selfie kamera ise 20 megapiksel çözünürlüğüyle karşımıza çıkacak.

Pil açısından da 6000 mAh gibi, büyük bir pille gelecek olan cihazın Hindistan tanıtımı sonrası ülkemize ne zaman geleceği ve fiyatı henüz ortaya çıkmış değil.

Peki siz ne düşünüyorsunuz, M21 özellikleri sizce nasıl? Bu yeni orta segment telefon Türkiye‘ye gelirse almayı düşünür müsünüz? Yorumlarınızı bekliyoruz.