Mobil Dünya Kongresi 2019 etkinliğinden hemen önce tanıtılması bekleniyor. Bu kapsamda Samsung'un tasarım ve donanım konusunda nihai kararı geçtiğimiz hafta verdiği tespit edildi. Galaxy S10 ile benzer şekilde Galaxy S11e, S11 ve S11 Plus olmak üzere üç model karşımıza çıkacak.

S11 özellikleri sızdırıldı!

Samsung Galaxy S11 için yazılım geliştirme süreci başladı

Infinity-O ekran tasarımı ile yola devam edilirken, daha ince çerçevelere ve daha küçük bir ekran deliğine yer verilecek. Cihazların tamamı 5G desteğine sahip olacak. Bu konuda Samsung'un Snapdragon X55'i tercih etmesi bekleniyor. Snapdragon X55, 2020 iPhone modellerinde kullanılacak. ABD'deki kullanıcılar Samsung'un yeni amiral gemisine Snapdragon 865 işlemci ile sahip olacak.  

Galaxy S11 işlemcisi Exynos 990 değil, Exynos 9830 olacak!

Ülkemizde ve Avrupa'da ise cihazların geçen ay tanıtılan Exynos 990 işlemciden güç alması bekleniyordu. Ancak, ortaya çıkan son raporlara göre Samsung yeni amiral gemisinde Exynos 9830 işlemcisine yer verecek. Özel işlemci çekirdeği geliştirmeyi durduran Samsung bundan sonra, ARM'ın yüksek performanslı işlemci çekirdeklerini lisanslamayı planlıyor. Samsung'dan Michele Glaze, özel işlemci çekirdeği geliştirmeyi durdurma kararının, Samsung Exynos işlemcileri rekabetçi kılmak için verildiğini dile getiriyor. Yeni amiral gemisi için yazılım geliştirme sürecine başlayan Samsung, One UI 2.0 kullanıcı arayüzü ile karşımıza çıkacak. Tabi, buna bağlı olarak cihazlar, Android 10 işletim sistemi ile kutudan çıkacak. Samsung Galaxy S11 serisinden sizin beklentileriniz neler?

The post Samsung, Galaxy S11 için son kararını verdi appeared first on Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net.

]]> Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur