Paylaşılan raporlara göre, her yıl olduğu gibi çift işlemci kullanılacak olan S11, Snapdragon 865 ve Exynos 9830‘dan güç alacak. Snapdragon 865 ’li model yalnızca Amerika Birleşik Devletleri ve Çin ’de satışa çıkacak. Aralarında ülkemizin de olduğu diğer ülkelerde ise telefon gücünü Exynos 9830 ’dan alacak.

Kamera, ekran, kasa ve pil gibi konularda henüz bilinmezlik devam ediyor. Şimdilik telefonların yalnızca model numaraları ve kullanılacak işlemcileri paylaşılmış durumda.

Max Winbach ’in attığı tweetlere göre, şirket Galaxy S11 için ufaktan sürprizler vermeye başladı. İşlemci bilgileri haricinde üç farklı model numarası görüldüğünü söyleyen Winbach, modellerin 5G desteğine de sahip olacağını söylüyor. İlgili model numaraları ise şöyle: SM-G981U, SM-G986U ve SM-G988U.

Bunların haricinde üç farklı yeni Samsung modeli de geliyor olabilir. Şirketin daha önceden duyurmadığı üç yeni model numarası da sızıntılar arasında yer alıyor. Bu model numaraları ise Y2, R5 ve A30C olarak sıralanıyor. Kaynak kodlarında yer alan bilgilerde yine 2020 amiral gemisi modelinde yüz tanıma sensörü olacağını doğruluyor. Bunun haricinde yeni gelecek olan Y2 modelinde de yine aynı şekilde bu teknolojinin olması bekleniyor.

Son olarak LPDDR5 RAM ile gelecek modeller UFS 3.0 depolama ve 5G desteğine de sahip olacak. Ancak yalnızca 4G versiyonlu bir model gelip gelmeyeceği şu an için gizemini koruyor.

Sizce Samsung Galaxy S11 ailesi nasıl olacak? Görüşlerinizi yorumlardan paylaşabilirsiniz.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur