Çin ’de düzenlenen etkinlikte tanıtılan telefon, Galaxy Fold ile birçok ortak noktaya sahip. Cihazın dış kısmında yer alan 21:9 formatındaki Super AMOLED ekran, 4.6 inç büyüklüğünde HD+ çözünürlük sunuyor.

7.3 inçlik ana ekran 1536×2152 piksel çözünürlük sunuyor. Bu Dinamik OLED ekran, 4.2:3 formatında ve HDR10+ desteğine sahip. Android 9 Pie ile kutudan çıkan telefonun en kısa sürede Android 10 güncellemesini alacağı belirtiliyor.

Şu anda piyasadaki en güçlü mobil işlemci olan Qualcomm Snapdragon 855 Plus ’tan güç alan telefon, adında da anlaşılabileceği üzere 5G ile geliyor. 7 nm fabrikasyon süreci ile üretilen sekiz çekirdekli işlemci, 2.96 GHz hızında çalışıyor.

Cihazın dış tarafındaki ekranın üstünde 10 Megapiksel çözünürlüğünde kamera yer alıyor. Ekranı açtığınızda ise 10 Megapiksel + 8 Megapiksel ön kameraya sahip oluyorsunuz. Cihazın arka tarafında ise üçlü kamera karşımıza çıkıyor.

12 Megapiksel çözünürlüğündeki geniş açılı ana kameraya, 16 Megapiksel ultra geniş açılı ve 12 Megapiksel telefoto kamera eşlik ediyor. 12 GB RAM ve 512 GB depolama alanı ile gelen telefon, 4325 mAh kapasiteli bataryadan besleniyor.

15W kablolu ve kablosuz hızlı şarj desteğine sahip olan telefonun parmak izi okuyucusu yan tarafta yer alırken, hoparlörleri AKG tarafından optimize edildi. Dolby Atmos ve Samsung DeX desteğine sahip olan telefon, Care+ olarak adlandırılan özel bir servis hizmeti ile geliyor.

Samsung W20 fiyatı henüz açıklanmadı. Samsung W20 özellikleri hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur