SDN editörü olarak, lansmanında ilk tanıtım anını sizlerle paylaştığım Honor 9X ’i 2 gün boyunca kullandım. Bu süreçte hem ofis içinde hem de normal hayatımı sizlere en samimi bir şekilde aktarmaya çalıştım. Dilerseniz lafı çok uzatmayalım ve sizleri Furkan ’ın günleri nasıl geçiyor sorusunun cevabı ile baş başa bırakalım.

Honor 9X batarya süresi Furkan ’a ne kadar yardımcı oldu?

Honor 9X özellikleri telefonu kullanmaya başladığım süre boyunca bana farklı bir deneyim sundu. Özellikle Pop-Up kameranın çentiksiz bir ekran deneyimi sunması benim gibi gün içerisinde uzun yolculuklar yapan ve bu yolculuklarda telefonundan bir şeyler izleyenleri mutlu edecek. Telefonun sadece ön tarafındaki tasarımın değil, arka taraftada bulunan X tasarımın da kullanıcıların en çok mutlu olacağı noktalardan birisi olduğunu belirtelim.

Telefonun kullandığım süre boyunca 4.000 mAh boyutundaki batarya oldukça işime yaradı. Öyle ki, tek bir gün olarak planladığım vLog ’u 2 gün boyunca çektim. Honor 9X ’in bataryasını normal kullanımda ancak 2 gün bitirebildim. Bu da deneyim olarak sizlere daha uzun bir video çıkarmamı sağladı. Böylelikle telefonu daha uzun bir süre sizlerle beraber deneyimleyebildim.

Videoyu izledikten sonra Furkan ’ın 1 gün içerisinde neler yaptığını göreceksiniz. İyi seyirler!

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur