Arka tarafta 4 kamera kullanan Oppo Reno 2Z ’nin ana kamerası 48 Megapiksel çözünürlüğünde. Ön kamerası pop up yani açılabilir yapıda olan telefon, çentiksiz 6.53 inç büyüklüğünde ekran ile beraber geliyor. Full HD+ çözünürlüğünde ve AMOLED yapıda olan bu ekran, ekrandan parmak izi okuyucusuna sahip. Ayrıca Gorilla Glass 5 cam ile korunuyor.

Hem tasarım, hem sunduğu özellikler hem de fiyatıyla merak edilen telefonlar arasında olan Oppo Reno 2Z kutudan çıkıyor. Bakalım Oppo Reno 2Z özellikleri bizi ne kadar etkileyecek? İyi seyirler…

Oppo Reno 2Z özellikleri

Oppo Reno 2Z, arkada 48 Megapiksel çözünürlüğünde Sony IMX586 sensörden gücünü alan ana kamera kullanmaya devam ediyor. Bu ana kameraya 8 Megapiksel çözünürlüğünde geniş açılı kamera ve portre çekimleri için biri mono diğeri renkli olmak üzere iki adet 2 Megapiksel kamera eşlik ediyor.

6.53 inç büyüklüğündeki AMOLED ekran Full HD+ çözünürlük sunuyor. Bu sayede yüzde 91.6 ’lık bir ekran/kasa oranı elde edilirken, Reno 2 ile benzer şekilde 16 Megapiksel çözünürlüğündeki ön kamera açılabilir mekanizmaya sahip.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur