SDN olarak iPhone kullanıcılarının en çok sorduğu sorulardan birisi olan iPhone hızlı şarj etme işlemi nasıl yapılır sorusuna cevap verdik. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmayalım ve kutudan çıkan adaptörle değil, Spigen ’in en yeni teknolojilerle donatılmış adaptörü ile telefonunuzu hızlı şarj ederseniz ne olur sorusunun cevabını sizlerle paylaşalım

27 Watt ’lık Spigen hızlı şarj adaptörü neleri değiştiriyor

Eğer bir iPhone 11 Pro veya iPhone 11 Pro Max ’e sahip değilseniz telefonunuzun kutusundan çıkan şarj adaptörü ile telefonunuzu hızlı bir şekilde şarj edemeyebilirsiniz. iPhone 8 ve üstü modellerde 30 dakikada yüzde 50 şarj desteği sunulmasına rağmen telefonların kutusundan bu özelliği destekleyen bir adaptör çıkmıyordu. Bu durum da  kullanıcıları oldukça mutsuz ediyordu. Videomuzda kullandığımız Spigen adaptör sayesinde, iPhone modellerini normalden daha hızlı bir şekilde şarj edebilmek mümkün. Normal bir adaptör iPhone 11 modelini ilk 30 dakika içerisinde yüzde 18 şarj edebiliyor. Bu durum Spigen SteadiBoost adaptör ile beraber değişiyor. Spigen SteadiBoost adaptör ile iPhone 11 ilk 30 dakikada yüzde 53 oranında şarj olabiliyor.

Spigen SteadiBoost adaptör sadece iPhone modellerini şarj etmekle kalmıyor. Adaptör akıllı teknolojisi ile hızlı şarjı destekleyen diğer telefon modellerini de şarj edebiliyor. 27 Watt gibi yüksek bir güç sunan adaptör uygun fiyatıyla da kullanıcıları mutlu ediyor. iPhone 11 ’i hızlı şarj etmek için Apple ’a ödemeniz gereken 528 TL ücret daha uygun fiyata telefonunuzu şarj edebiliyorsunuz.

Spigen SteadiBoost adaptör inceleme ile takipçilerimizin en merak ettiği sorulardan birisine daha cevap vermiş olduk. Videoyu izledikten sonra ürün hakkında fikirlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur