Spigen’in pek çok farklı türde araç telefon tutacağı modeli bulunuyor. Bu modellerin hepsi farklı ihtiyaçlara ve farklı müşteri deneyimleri sunan modeller. İncelediğimiz Spigen Kuel S40-2 Turbulence araç tutacağı, telefonu daha çok yatay olarak kullanabilmeniz için tasarlanmış bir ürün.

Telefonu yatay olarak kullanıp, çok rahat bir şekilde telefonunuzu navigasyon cihazı gibi kullanabildiğiniz Spigen Kuel S40-2 Turbulence araç tutacağı, pratik yapısıyla kolay kuruluyor. Kaliteli malzemesi sayesinde trim sesi çıkarmıyor. Ayrıca telefonu da güvenli bir şekilde tutuyor.

Videomuzda Spigen Kuel S40-2 Turbulence araç tutacağını kutusundan çıkarttık. Araca monte ettik. Araca monte ederken dikkat edilmesi gerekenler ve monte ettikten sonraki deneyimlerimizi de videoda aktardık. Aşağıda videoyu izleyebilir, devamında da ürünün özelliklerine ve satın alma linkine de erişebilirsiniz. İyi seyirler.

Spigen Kuel S40-2 Turbulence fiyatı

Spigen’in kendi WEB sitesinde 149 TL yerine ürünü 112 TL’ye buradan satın alabilirsiniz.

Spigen Kuel S40-2 Turbulence özellikleri

Ürünün kutu içerisinden bir adet temizleme mendili ve bir adet arabanın konsoluna zarar vermemesi için, ürünü üzerine yapıştırabileceğiniz daha büyük bir kesit alanına sahip ara yapışkan malzeme de kutu içerisinde yer alıyor. Videomuzda biz de ürünü doğrudan konsola uygulamak yerine kutu içerisindeki malzemenin üzerine kurulum yaptık.

Spigen yatay kullanıma vurgu yapsa da, ürün dikey kullanıma da telefon boyutlarına göre izin veriyor. Yumuşatılmış kaliteli sert plastik yapısı, telefonu çizmeden sağlam bir şekilde kavrıyor. Böylece telefon hem düşme riski yaşamıyor hem de trim sesi çıkmıyor.

Ayrıca Spigen Kuel S40-2 Turbulence modelini farklı renk seçenekleriyle satın alıp, arabanıza daha uyumlu tercihlerde de bulunabilirsiniz.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur