Bilgisayar oyunları içerisinde çocukların hayal dünyalarını geliştiren ve beceri kazanmalarına en fazla yardımcı olacak olan oyunlar arasında spor oyunlarının geldiğini söylemek mümkündür. Elbette uzun süreli bilgisayar başında kalarak oynanan oyunlar çocuklarda fiziksel bozukluklardan tutun zihinsel olarak da bozukluklara sebep olabilmektedir. Ancak bir oyun sırasında belki de günlük hayatta deneme şansı olmayacak olan, beyzbol, Amerikan futbolu, tenis gibi pek çok sporu nasıl yapabileceği konusunda bilgi sahibi olup kendisini deneme fırsatını yakalayabilir. Hele 3 boyutlu oynayabileceği 3d spor oyunları ile daha gerçekçi görüntüler eşliğinde keyifli zaman geçirebilir. Vu fırsatı internet üzerinden ziyaret edebileceği 3doyunlar.com sitesinde yakalayabilir.
Sporun gelişmesi adına küçük yaşlardan itibaren çocuklara eğitim vermek gereklidir. Bu amaçla aslında bilgisayara oyunları önemli bir görev üstlenir ve çocukların gelişimi için bilgisayar başında spora olan ilgilerini artırdığı gibi denemeler yapma fırsatını da 3d görüntüler ile verebilir. Çocuklarımız bilgisayar ve oyun dünyasındaki gelişmelerin etkisi altında ve daha fazla zamanı bilgisayar başında geçiriyorlar. Bu nedenle bilgisayarları ve oyunları onların gelişimlerine katkı sağlamak amacı ile spor oyunlarını kullanabiliriz. Pek çok çocuk için popüler sporlar olan futbol, basketbol, oto yarış sporlarına ait oyun seçeneği 3doyunlar sitesinde yer buluyor. Ancak yüzlerce spor oyunu arasında sadece bunlar yok. Aynı zamanda belki günlük hayatta çok sık yapamayacağı beyzbol, dağ kayağı, rodeo, Amerikan futbolu, Amerika güreşi, bowling, plaj voleybolu gibi pek spor için de oyun seçeneğini bulabiliyorsunuz. Hem bu sporları bilgisayar başında deneme fırsatı hem de geliştirme fırsatı yakalanabilir. Özellikle mücadele gücünü artırmak için turnuva seçenekleri oyunlar arasında yer alıyor. Bir tenis turnuvasına katılabileceğiniz gibi, NBA Ligi, Olimpiyatlar, Dünya Futbol Şampiyonası gibi etkinliklere oyunlarda yer verilmiş. Hem kendi başına hem de bir arkadaşı ile mücadele edebileceği oyun seçenekleri bulunuyor. Ronaldo, Pele gibi futbol ustalarını seçerek de futbol geliştirebiliyorsunuz.
3D Amerikan Futbolu Oyunu Açıklaması
3D Amerikan Futbolu oyunu ile amerikalıların futbol keyfini yakından izleyin ve maçtan keyif alarak oynayın.

3D Amerikan Futbolu Oyunu Açıklaması

3D Amerikan Futbolu oyunu ile amerikalıların futbol keyfini yakından izleyin ve maçtan keyif alarak oynayın.

3D Çılgın Kayak Dağı Oyunu Açıklaması

3D çılgın kayak dağı oyunu, engellerle dolu dağdan inişe geçtiniz ve dağın eteğinden yuvarlanan taşlara çarpmadan bitişe ulaşın.
Kısa ve bağımlılık yapmayacak kalite oyun arayışını bitiren 3doyunlar.com sitesi adından da anlaşılacağı üzere 3d oyunlar konusunda çocukların seçmekte zorlanacağı pek çok oyun seçeneğine sahip. Site editörleri hem spor oyunlarına hem de diğer kategorilerde yer alan oyunlara her gün yenilerini ekleyerek ziyaretçilerini memnun etmeye çalışıyorlar.