Arkadaşlık uygulamalarında tanışıp nişanlanan ya da evlenen çiftleri sık sık duymaya başladık. Ancak, Spotify bir ilk diyebiliriz. Şarkıcı ve söz yazarı olan Edgar Sandoval Jr. ve yine kendisi gibi şarkıcı ve söz yazarı olan Emilee Flood, aynı anda Spotify çalma listesine girerek birbiriyle karşılaştı.

Olay şöyle başladı:

Mart ayında Sandoval Jr.‘ın grubu Cape Lions, Spotify ’daki Fresh Finds isimli çalma listesine şarkısını ekledi. Sandoval Jr. sonrasında yine bu listede yer alan Emilee Flood, imzalı High Hopes isimli şarkıyı dinledi ve sonrasında Flood ’a ulaşmaya karar verdi.

Bildiğiniz gibi Spotfiy ’ın içinde bir sohbet sistemi bulunmuyor. Bu aşamada devreye Instagram girdi ve Sandoval Jr., Flood ’u Instagram üzerinden bulup, şarkıları için tebrik etti. Sonrası tahmin edeceğiniz gibi.

 

Bu gönderiyi Instagram ’da gör

 

let ’s do this!!!! love you forever @emileeflood – God is so faithful to fulfill His promises. You ’re a miracle and an answered prayer. So hyped to follow and go wherever He calls us!

Edgar Sandoval Jr (@edgarsandovaljr) ’in paylaştığı bir gönderi (20 Eki, 2019, 3:46ös PDT)

Sandoval Jr., ekim ayında Flood ’a evlilik teklif etti. Çift şimdilerde düğüne davet etmek için Spotify ’daki Fresh Finds isimli çalma listesini oluşturan kişiyi arıyor.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur
Yorumlar