Cadılar Bayramı kapsamında indirimler devam ederken Tencent, kısa süreli bir indirimi tercih etti. Dün Steam‘in çökmesi nedeniyle bazı oyun ve kampanyalara erişim olmamıştı.

Normal şartlarda indirimin temel amacı korku türündeki oyunlar olsa da, diğer yayımcılar oyuncuları sevindirmek için çalışmalar yürütüyorlar. Bunlardan bir tanesi de Tencent olarak karşımıza çıkıyor.

Kampanyalar eşliğinde oyunlar 28 – 1 Kasım tarihleri arasında indirimli olarak alınabilecek. Ancak PUBG hayranlarının acele etmesi gerekiyor. Çünkü yayımcı şirket indirim sürecini diğer oyunların aksine kısa süreyle sınırlandırdı.

Steam Cadılar Bayramı PUBG indirimi yarın bitiyor

Normal şartlarda 87 TL satış fiyatı bulunan oyunun yüzde 50 oranında indirime girdiğini ve fiyatının 43,50 TL‘ye indiğini belirtelim. İndirilebilir içerik (DLC) veya ögeleri içinse indirim söz konusu değil. İndirimden yararlanmak için son tarih 30 Ekim Çarşamba 20.00 olarak görülüyor.

Dying Light ve Rust gibi sevilen oyunların ana konusu olan indirim süresince zaman zaman mağazaya erişim sorunu yaşayabilirsiniz. Sorun düzelmiş olsa da anlık problemler olmuyor değil.

Yıllardır adını unutturmayan bir diğer oyun olan Grand Theft Auto V‘de bu indirimlerde yerini almış durumda. 1 Kasım 20.00 ’ye kadar indirimi sürecek olan GTA V, yüzde 50 indirimle birlikte 84,50 TL fiyatı ile satılıyor. İndirimlerde en çok satılan oyun olduğunu da söyleyelim.

 

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur