Aşağıda 5 faklı oyunu inceleyebilirsiniz. Oyunların her biri farklı türde oyunlar. Oyunlar arasında erken erişim oyunu olanlar da bulunuyor. Yüzde 70 gibi indirim oranı bulunan oyunlar da listeye dahil edildi.

The Witcher 3: Wild Hunt – Game of the Year Edition


6 Nisan’a kadar geçerli olan fırsatta 74,99 TL olan paketin fiyatı 22,49 TL’ye indirildi. Paket içeriğinde ise The Witcher 3: Wild Hunt ve iki adet DLC yer alıyor. Geçtiğimiz sene içinde The Witcher’ın Netflix’te yayınlanmasıyla birlikte oyun oldukça ilgi görmüştü.

Canavar avcılığı yaptığınız oyun, gelişmiş grafikleri ve oyunculara yaşattığı macera ile çokça oynanır olmuştu. Canavar avı yaparken bir yandan da kendinizi geliştirecek ve çevrenizle iletişim kuracaksınız.

Arma 3

Askeri oyun deyince akla gelen Arma 3, yüzde 70 gibi büyük oranla indirime girdi. Normalde 74,99 TL olan oyun 2 Nisan’a kadar 22,49 TL ile oyuncularla buluşacak. Oyuna ait DLC’lerin de yüzde 70’e varan indirim aldığını da belirtmekte yarar var.

Tek oyunculu ve çok oyunculu moduyla birlikte 20’den fazla araç ve 40’dan fazla silah oyuncuları bekliyor. Günümüze ait silah ve gereçlerin içinde bulunabildiği oyun, senaryo editörüyle de oyunculara sınırsız oyun deneyimi sunuyor.

Good Pizza, Great Pizza

Normalde 25 TL ile satışta olan oyun, yüzde 35 indirimle birlikte 16,25 TL’ye indi. Pizzacı dükkanına sahip olduğunuz oyunda, müşterilerin istediği şekilde pizzalar yapmalısınız. Bununla birlikte dükkanın masraflarını da dengede tutmanız gerekiyor. Oyun incelemelerde son derece olumlu düzeyde yorumlara sahip.

MotoGP™19

Bu haftaki motor sporları oyunda MotoGP 19 kendini gösteriyor. 77 TL olan oyunun fiyatı, yüzde 70 indirimle 23,10 TL’ye indi. En çok izlenen motor spor organizasyonlarından olan MotoGP‘nin resmi oyunu olan oyunda, 2019 sezonu işleniyor. Ayrıca geçmişte adından söz ettiren yarışları da barındıran senaryoda kendi kariyerinizi oluşturabiliyorsunuz.

Friday the 13th: The Game

Korku oyunlarında da Friday the 13th: Game kendini gösterdi. Yüzde 75 oran indirimle 32 TL’den 8 TL’ye inen oyun, çoğunlukla olumlu yorumlara sahip. Ayrıca oyuna ait 6 da DLC bulunuyor. Bu DLC’lerin fiyatı da 4,20 TL ya da 6,20 TL olarak belirlenmiş. Ayrıca oyunu arkadaşlarınızla da oynama imkanınız bulunuyor.

Steam 20 TL altı en iyi oyunlar serisinde  bu hafta öne çıkan oyunlar bu şekildeydi. Haftaya başka oyunlarla görüşmek üzere.