Günün teklifi başlığı altında indirim fırsatından bağımsız olarak iki farklı oyun da sunan şirket, birisi 72 saat ve bir diğeri de 48 saat olmak üzere ilgili oyunları indirimle buluşturmuş durumda.

İndirimlerden yararlanabilmek için tek yapmanız gereken mevcut Steam hesabınızı kullanmak, yoksa da bir tane hesap açmak. Bu hafta sonu geçici olarak ücretsiz oyun deneyimleme fırsatı sunan ValveF1 2019 ve Generation Zero isimli oyunları pazartesi gününe kadar deneyimleme fırsatı veriyor.

F1 2019 ve Generation Zero ücretsiz deneme kampanyası

4 Kasım 00.00 tarihine kadar F1 2019 ve Generation Zero oyunlarını ücretsiz oynayabilirsiniz. Oyunların ücretsiz deneme hakları bittiği günün akşamına kadar (21.00) indirimli olarak alarak süresiz olarak oynamaya devam edebilirsiniz.

Bu oyunların haricinde birkaç tane daha oyun indirimli olarak satılıyor. Korku temalı bir oyun olan Dying Light için oyunculara Cadılar Bayramı indiriminde indirim yapılmıştı. Ancak yayımcı şirket, dün akşam sona eren indirimlerin sonrasında hafta sonunu da dahil ederek indirim sunmaya devam ediyor.

Diğer bütün Steam hafta sonu oyunları için mağaza sayfasına buradan erişebilirsiniz.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur