90 dakika boyunca heyecanın üst seviyede olduğu maçı izlerken, stres seviyesinin hangi derecede olduğunu Watch GT 2 ölçtü. Peki, hem maç öncesi hem de maç sonrası neler yaşandı?

Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri keyifli vLog ile baş başa bırakalım. İyi seyirler…

Huawei Watch GT 2 özellikleri

Huawei Watch GT 2 özellikleri ile ilgili detaylara geçmeden önce, maçta seyircilerin nabız ve stres durumunun hangi seviyede olduğuna bakmak gerekiyor.

Huawei Watch GT 2 nabız ve stres ölçümü yaparak karşılaşma öncesi 60 – 80 bpm arasında değişen nabız verileri ile karşılaştı. 30 kişi ile yapılan ölçümlere göre karşılaşma sırasında nabzın 150 bpm ’ye çıktığı görüldü. Stres seviyesi ise yüzde 45 ile 69 arasında değişkenlik gösterdi.

İzlanda ’nın kalemize geldiği ve Merih ’in çizgiden topu çıkardığı anda en yüksek stres seviyesine ulaşılırken, dakika 31 ’de Zeki ’nin ortasında Burak ’ın kafa topuna çıktığı pozisyon ile uzatma dakikalarında Ozan ile çıktığımız kontra atakta heyecan doruklara çıktı.

Spor modunda olmadığı zamanlarda Watch GT 2 kullanıcısını, kalp atışı 100 bpm ’nin üzerine çıktığında uyarıyor. Ayrıca, 10 dakikadan daha uzun süre 50 bpm ’nin üzerine çıktığında da aynı şekilde uyarı yapıyor.

50 metreye kadar su geçirmeyen saat, 2 haftalık batarya süresi ile de dikkat çekiyor.

Watch GT 2, sahip olduğu Huawei TruSleep 2.0 teknolojisi ile kullanıcının uyku kalitesini ölçüyor. Gerçek zamanlı kalp atış hızını takip eden saat, ayrıca uygudaki nefes durumunu da izliyor. Tüm bu verileri değerlendirme konusunda ise devreye büyük veri analizi giriyor.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur