Tavsiye edilen internet siteleri Mart 2020 listemizde her biri farklı bir ihtiyaca hitap eden web siteleri bulunuyor.

Samsung Galaxy A31 tanıtıldı! 5000 mAh batarya

Samsung geçtiğimiz yıl baştan aşağı yenilediği Galaxy A serisini yeni modeller ile donatmaya devam ediyor. Samsung Galaxy A31 özellikleri resmiyet kazanırken, Galaxy A31 fiyatı henüz açıklanmadı.

diziyleogren.com

Dil öğrenmek internet sayesinde biraz daha kolay bir hal aldı. İngilizce öğrenmenin en eğlenceli yollarından biri de bu dildeki dizi ya da filmleri izlemek. diziyleogren.com da izlemek istediğiniz filmi ya da diziyi seçtikten sonra buradaki tüm kelimeleri görmenize yardımcı oluyor. Ayrıca size bu kelimelerden bir de quiz hazırlıyor.

Diziyleogren.com İngilizce öğrenmek için dizi izleyenlere yönelik kurulmuş bir servistir. İçerisinde bulunan birçok dizi ve filmden dilediğinize tıklayarak o dizide kullanılan tüm İngilizce kelimelere ve anlamlarına eğlenceli quiz eşliğinde çalışabilirsiniz.

Web sitesini burayı tıklayarak ziyaret edebilirsiniz.

tempo-playlist-app.herokuapp.com

Müzik dinleme alışkanlığımız artık dijital platformlara kaymış durumda. Bu platformların başında yer alan isim de hiç kuşkusuz Spotify. Ancak, içinde birçok şarkı bulmasına rağmen Spotify’da ne dinleyeceğimizi her zaman bilemiyoruz. Mobil uygulaması da bulunan tempo-playlist-app.herokuapp.com isimli web sitesi de seçtiğiniz müzik türüne göre sizlere bir çalma listesi hazırlıyor. Bu listelerle birlikte yeni müzikleri keşfetmeniz de kolaylaşıyor.

Web sitesini burayı tıklayarak ziyaret edebilirsiniz.

smartpigeon.co.uk

Coğrafyamızın bir gerçeği de depremler. Yakın zaman önce meydana gelen Elazığ depremi, bu gerçeği bir kez daha farketmemizi sağladı. Depreme karşı hazırlıklı olmak ve sonrasında ne yapılacağını bilmek son derece önemli. smartpigeon.co.uk da deprem sonrasında yakınlarınıza ulaşmanızı kolaylaştırmayı hedefliyor. Deprem sonrasında bildiğiniz gibi mobil altyapılarda sıkıntılar yaşanabiliyor.

Web sitesine girip Smart Pigeon isimli uygulamayı indirerek kullanmaya başlayabilirsiniz. Yakınlarınızı uygulamadan ekleyin ve kurmaları için bilgilendirin. Deprem anında onların nerede olduğunu bulmak sonrasında çok kolay.

Web sitesini burayı tıklayarak ziyaret edebilirsiniz.

downdetector.web.tr

İnternet artık hayatımızın bir parçası. Günümüzün büyük bir kısmını hep web sitelerinde hem de mobil uygulamalarda geçiyoruz. Ancak, bu siteler ve uygulamalar zaman zaman çökebiliyor. Çöken bir site ya da uygulama hakkında bilgi almak ve bunun nerelerde, kaç kişi tarafından bildirildiğini öğrenmek için downdetector.web.tr doğru adres.

Web sitesini burayı tıklayarak ziyaret edebilirsiniz.

whois.net

Bir web sitesi kurmak istiyorsanız, ilk yapmanız gereken doğru ismi bulmak. Sonrasında ise bu ismin daha önce başkası tarafından alınmamış olduğuna bakmanız gerekiyor. Bunun için bir adres var; whois.net.

Bu web sitesine giriş yaptığınızda sizi basit bir arayüz karşılıyor. Karşınıza gelen arama çubuğuna almak istediğiniz domain adresini yazın ve aratın. Böylece adresin daha önce alınıp alınmadığını, kime ait olduğunu kolayca öğrenebilirsiniz.

Web sitesini burayı tıklayarak ziyaret edebilirsiniz.