Her hafta farklı bir konu ile karşınıza çıktığımız teknoloji programımızda bu hafta da teknolojik yeni yıl hediyeleri konusunu işliyoruz.

Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri Hepsiburada YouTube kanalı HepsiTV ’de yayınlanan teknoloji programımız ile baş başa bırakalım. İyi seyirler…

2020 yılına girmemize az bir süre kaldı. Bu heyecanı sevdiklerimize alacağımız hediyeler ile paylaşmak isteyebiliyoruz. İnternet çağında yaşıyoruz. Artık bir ürün almak için mağazaya gitmemize bile gerek yok. Son yapılan araştırmalar da tüketicilerin artık satın almalarını fiziksel mağazalar yerine internet mağazalarından yapmaya doğru yöneldiğini gösteriyor. Dolayısıyla yeni yıl için teknolojik bir hediye satın almak istiyorsanız araştırmanızı internetten yapmanızda fayda var. Bluetooth hoparlör ya da bir akıllı saat gayet ilgi çekici bir hediye olabilir. Sevdiklerinizin neye ihtiyacı olduğunu sormayı ya da bunu bir şekilde öğrenmeyi de düşünebilirsiniz.

Bu hafta neler konuştuk?

Windows 7 kullanıcıları için büyük uyarı yolda

Microsoft, Windows 7 kullanıcıları için yeni bir karar aldı. Windows 7 desteğinin bittiği günden sonra geçerli olacak karar, birçok kullanıcıyı ilgilendiriyor...

Xiaomi Mi 9T karnesini aldı! Satış rakamları geldi

Redmi K30 serisinin tanıtım etkinliğinde büyük bir sürpriz yaşandı. Xiaomi Mi 9T satış rakamları açıklandı. Bütçe dostu olarak bilinen model, 6 ayda ne kadar başarılı oldu?

Galaxy S10 Plus kullanıcılarının yüzü gülüyor

Samsung'un Android 10 güncellemesini Galaxy S10 ile buluşturduğunu 28 Kasım tarihinde sizlere duyurmuştuk. Galaxy S10 Plus Android 10 güncellemesi yüzleri güldürüyor.

Oppo ekran altı kamera teknolojisini sundu!

Geçtiğimiz haziran ayında Oppo ekran altı kamera teknolojisini duyurmuştu. Bugün ise INNO Day 2019 etkinliğinde Oppo ekran altı kamera teknolojisi tanıtım için gün yüzüne çıktı!

iOS 13.3 güncellemesi çıktı! İşte yenilikler

Apple'ın son günlerde merakla beklenen iOS 13.3 güncellemesi yayınlandı. Birçok hatayı ortadan kaldıran iOS 13.3 aynı zamanda iletişim sınırlama gibi yeni özellikleri getiriyor.

420.000 TL ’lik Mac Pro yerine neler alınır?

Mac Pro özellikleri uzun zaman önce belli olmuştu ancak Apple fiyatlar hakkında herhangi bir detay belirtmemişti. Mac Pro fiyatı dün gece belli oldu ve akıllara Mac Pro fiyatı ile neler yapılabilir sorusu geldi!

Araba parası: Apple Pro Display XDR Türkiye fiyatı!

Apple'ın WWDC 2019 etkinliğinde tanıttığı Mac Pro ve Pro Display XDR bugün itibariyle satışa sunuldu. Böylece profesyoneller için geliştirilen Apple Pro Display XDR Türkiye fiyatı ile karşımızda!

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur