TikTok 2019 yılını değerlendirdiği etkinlikte aynı zamanda en başarılı içerik üreticilerini de çeşitli kategorilerde ödüllendirdi.

Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri bu keyifli video ile baş başa bırakalım. İyi seyirler…

TikTok 2019 karnesini açıkladı

TikTok 2019 yılında Türkiye ’de ulaştığı başarıyı düzenlediği bir etkinlikle kutladı. Etkinlik kapsamında başarılı TikToker isimler de çeşitli kategorilerde ödül aldı.

Etkinlikte konuşmacı olarak yer alan TikTok İşbirliği Direktörü Scott Thwaites TikTok ’un Türkiye sonuçları hakkında bilgi verdi. TikTok İşbirliği Direktörü Scott Thwaites, Türkiye ’de bu yılın Ocak ayından Kasım ayına kadar, TikTok ’ta aylık ortalama 33.5 milyar görüntülenme, 25 milyon yeni gönderi paylaşımı, 1.7 milyar beğeni ve 55.5 milyon paylaşım yapıldığını belirtti.

Ödül alan TikToker ’lara baktığımızda ise en başarılı içerik üreticisinin 10.9 milyon takipçi sayısıyla CZN Burak adıyla bilinen Burak Özdemir olduğunu görüyoruz. CNZ Burak ’ı 4.7 milyon takipçiyle Nursema, 3.5 milyon kullanıcıyla Ezgizem takip etti.

En fazla ilgi gören temalar da açıklandı. Buna göre, ülkemizde 2019 yılında dans ve müzik temalı kampanyaların popüler olduğu açıklandı.

TikTok 2020 yılı ile ilgili planlarını da paylaştı.

TikTok, 2020 yılında TikTok ’a yeni adım atan 100 kişiye uygulamayı tanıtan
ve yaratıcı içerik üretimini teşvik etmeyi amaçlayan bir girişim olan TikTok Yetenek Programını başlattığını duyurdu. 11 Aralık-11 Ocak 2020 tarihleri arasında yapılacak ilk aşamada içerik üreticileri komedi, spor, oyun, moda, yemek ve diğer popüler kategorilerde videolarını #benikeşfet etiketiyle paylaşacak. Bu videolar arasından seçilecek 100 kişi bu programa katılmaya hak kazanacak.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur