İnternet artık hayatımızın her alanında kendisini gösteriyor. İhtiyaçlarımızdan tutun da iletişime kadar kullanabildiğimiz internet sayesinde hayatımızı oldukça kolaylaştırabiliyoruz. Biz de bu videoda internet servis sağlayıcınızın olmadığı tatil yerleri ve başka alanlarda tek bir SIM kart ile kablosuz internet ağı oluşturan TP-Link Archer MR600 özellikleri neler yakından bakıyoruz.

TP-Link Archer MR600

MR600 özellikleri gittiğiniz her yerde size kablosuz ağ sunması ile öne çıkıyor. Tatile gittiğiniz bir mekan veya farklı alanlarda internete ihtiyaç duyuyorsanız MR600 ’e sadece bir SIM kart takarak internet ağına ulaşabiliyorsunuz. Oluşturduğunuz kablosuz ağa 64 kişiye kadar bağlanabiliyor. Archer MR600, TP-Link ’in ilk 4G+ yönlendiricisi ve Cat6 ’yı destekliyor.  Bu sayede, 300Mbps ’ye kadar veri hızlarına ulaşabilen cihaz kullanıcılara hızlı bir internet deneyimi de sunmuş oluyor.

OneMesh teknolojisini destekleyen ve diğer OneMesh teknolojisini destekleyen cihazlar ile tek bir ağ adı oluşturup sorunsuz olarak internet ağı oluşturabilen Archer MR600 ’ü kullanmak da oldukça basit. Cihaza SIM kartınızı takmanız ile beraber ek bir ayar yapmanıza gerek kalmadan internet ağınızı oluşturabiliyorsunuz. Dileyen kullanıcılar, oluşturduları internet ağını daha sonra Tether uygulaması üzerinden rahatlıkla özelleştirebiliyor. Cihazın tüm bu özellikleri dışında kullanıcıların en çok dikkatini çeken nokta ise router olarak ayrıca kullanabilmesi. Klasik bir router gibi davranabilen Archer MR600, sabit internet ağını herhangi bir kesintiye uğramasından sonra da SIM kart üzerinden aldığı interneti kullanarak kullanıcıları yarı yolda bırakmıyor.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur