Avrupa ülkelerinde tüketiciler için vaz geçilmez haline gelmiş olan hizmet karşılaştırma siteleri artık ülkemizde de tüketiciler tarafından sıklıkla tercih edilmeye başladı. Bu tarz hizmet fiyat ve koşulları karşılaştırma sitelerinin öncülerinden olan EnCazip'te ucuz elektrik tarifeleri, sigorta poliçeleri, uçak bileti, otobüs bileti, cep telefonu tarifeleri gibi pek çok farklı hizmetin direkt olarak tedarikçiler arasında karşılaştırılmasının yanı sıra otel rezervasyonu, araç kiralama gibi hizmetlerin de karşılaştırmasını yapabilirsiniz. Üstelik otel rezervasyonu için otelleri karşılaştırmanın ötesinde, otel karşılaştırma sitelerini karşılaştırma imkanı bularak en cazip fiyatlara kolaylıkla ulaşabilir ve tahmininizin çok ötesinde tasarruf edebilirsiniz.
 
Hizmet hayatına elektrik tarifeleri karşılaştırması ile başlayan ve CazipEnerji markasıyla yepyeni bir sektörü kurmayı başaran EnCazip, özellikle elektrik piyasasında elde ettiği başarı ve güven ile diğer sektörlerde de tüketicilerin hizmet alırken karşılaştırma yaptıkları ilk durak olarak ön plana çıkıyor. Elektrik piyasasında Sepaş Enerji, Aksa Elektrik, Akedaş gibi sektörün en büyük tedarikçilerinin yanı sıra pek çok önde gelen elektrik tedarikçisinin fiyatlarını karşılaştırma imkanı bulabildiğiniz EnCazip, elektrik piyasasında en cazip fiyatları bulabileceğimiz tek adres olarak hayatımızın vaz geçilmezi konumunda bulunuyor ve adeta sektörün rekabet ortamı olarak görev yapıyor. Rekabet olan sektörlerde her zaman tüketicilerin kazanıyor olduğu bilinciyle artık tüketiciler, EnCazip'te karşılaştırma yapmadan hiçbir hizmet sözleşmesini yapmıyor.
 
Siz de sözleşme ile hizmet aldığınız sektörlerde hemen bir karşılaştırma yaparak kolayca tasarruf etmeye EnCazip'te başlayabilirsiniz.